Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2020 20:16 - Нас enelmies в гледката: 6 мъртъв в Иран след Китай бедствие. В Италия 3 убити и 132 заразени whithin 48 часа https://strogosekretno.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 262 Коментари: 0 Гласове:
2



 

Нас enelmies в гледката: 6 мъртъв в Иран след Китай бедствие. В Италия 3 убити и 132 заразени whithin 48 часа


Фабио Джузепе Карло Carisio
23ти Февруари 2020 

от Фабио Джузепе Карло Carisio за VT Италия

От пандемията в един свят катастрофа от Китай за Иран (6 мъртъв) до Италия (3 убити и над 130 заразени) за общо 2461 смъртни случая, 4 пъти повече от 813 на ТОРС през 2003 г. В същото време, подозрението, че е спред от ЦРУ с Cyber ​​насекоми или друг вид нано-самолет, както твърди разузнаване източници.

Въпреки че коронавирус изглежда абсолютно смъртоносно само за възрастните хора или тези с по-слаба имунна система, разпространението му нараства експоненциално поради лекотата на заразата между човешките същества (слюнка, дъх, ръце), както и нейната устойчивост за неопределен срок на повърхности и предмети. Вярно е, че с плисък на етанол или друг вътрешен дезинфектант вирусът може да бъде убит, но това, което е тревожна е неговата лесна замяна.

РЕАЛНО ВРЕМЕ UPDATE

В действителност, той е в състояние да убие и двамата китайски герой доктор Ли Wenliang, офталмолог, който първи алармира в Китай през декември миналата година (това е причината за кодовия номер Covid-19), но също така и на директора на болницата Ухан Ли Zhiming.

Първият е намира на 33 години, а вторият 51, и двете от които са били очевидно много изложени на това насилие респираторни заболявания, но и двете бяха оборудвани с всички необходими медицински инструмент достъпно досега за борба с нея. Около хиляда лекари са заразени в Китай и сред тях вече има 6 смъртни случая, потвърждаващи, че продължителен контакт със заразени хора, може да бъде фатално, дори и за хора с добри антитела, адекватна защита и ефективни процедури.

imageД-р Лю Zhiming, директор на болница Ухан, който почина през последните дни

Всичко това подчертава силата на вируса, които, въпреки че процентът на смъртността от сега около 2% и по този начин по-ниска от дихателните пътища синдроми ТОРС (7%), има заразна бързина в някои трагично високо и, преди всичко, неудържими райони. Това е вирусен щам на големия коронавирус семейство: това на прост "настинка", горната част на заболяванията на дихателните пътища, включително студено, кашлица, maldigola, което, обаче, може да се изроди в пневмония толкова тежка, за да парализира белите дробове като по този начин блокира кръвта оксигенация.

Международният комитет по таксономия на вируси (ICTV) вече е преименувана го Тежък остър респираторен синдром коронавирус 2 (SARS-CoV-2) дал опасен вече удостоверено в подробна статия, публикувана от някои китайски учени в февруарския брой на "Наука Китай Life науките ", която подчертава биохимични аномалии, като например за предизвикване на китайската комунистическа партия, за да го разгледа, без сянка на съмнение биологично оръжие.

According to other American experts it is a war instrument that got out of hand in Wuhan, Chinese second and independent analysts was built and spread by some enemy of Beijing. Among the number one suspects are the United States that all over the world, especially in the countries bordering Russia, China and the Middle East, have at least 25 laboratories for the production of biogenetic weapons, that is, calibrated on the genome of some ethnic groups. And some 007 confirm that it is a widespread epidemic with nano-drones …

Освен, че са започнали проучвания за генетична манипулация на насекоми като вирусни средства, като отбрана или нападение инструменти (официално срещу вредители в селското стопанство), САЩ вече е създал DragonflEye, на светлина водени кибер-конче за разузнавателни полети, насочена опрашване и доставка на "полезен товар". Ние ще видим по-късно в подробности партньорски лаборатории на Пентагона, които разработват проекта, започнал от ЦРУ през 1970 г. с първия Insecthoper.

Това беше първият прототип на "нано-безпилотен самолет", който също се разви днес Черно Hornet 3, 10 cm БЛА хеликоптер вече се използва от американската армия и други страни от НАТО, чийто комплект може да се побере в една военна раница. Или туристическа сте в чужда страна ...

 Китай и Иран: повече смъртни случаи в страни враг на САЩ

Картата на жертвите коронавирус да потвърди само тази теза с наистина смущаващи последици за Италия. В Китай, броят на смъртните сега наоколо е 2300 с над 77 000 заразени, но и 21 000 възстановявания, висок процент, но все пак по-малко от 50% от заразените.

Но увеличаването на броя на смъртните случаи и заразени с COVID-19 (където "СО" означава корона ", VI" за вирус, "D" за болест и "19" показва, годината, в която е извършена), както е наречен от Генералният директор на Световната здравна организация Tedros Adhanom Ghebreyesus на 11 февруари 2020 г., тя е толкова зашеметяващо, че сега не е лечебно заведение или на медиите в света, е в състояние да осигури актуализация в реално време, поради което данните, които са предмет на отчитане вече ще бъде превишена половината сега, след публикуване.

Коронавирус SOS от Student Girl Ухан в Италия: «трагедия на семейството ми Забранен за Socials»

 Ако разгледаме текущия брой на мъртви хора, ние виждаме, че втората най-засегната страна е друг исторически враг на САЩ, Иран, в центъра на неотдавнашните военни сблъсъци през убийството на генерал Qasem Soleimani, командир на Кудс сили. на иранския Pasdaran при операция от Пентагона и ЦРУ, ракетна атака от страна на Ислямската революционна гвардия на Техеран в два американски бази в Ирак на с 109 войници сериозно ранени за увреждане на мозъка, както и самолетната катастрофа на летящите ЦРУ Command в Афганистан, все още обвит в мистерия ...

Основната избухването на инфекцията и смъртни случаи в Иран ще бъде в Ком, на мястото на главната джамия, където шиитите вдигнаха червен флаг за отмъщение за смъртта на Soleimani, където тя е най-важното централната, както се подчертава Госпа новини в В предишния си доклад. обогатяване на уран ядрената че Навигация, работи при пълен капацитет, след като на изхода на Вашингтон от Съвместния цялостен план за съгласие за действие, акроним JCPOA, а дори и повече, след убийството на висш служител на Pasdaran (друго име на IRGC на Революционната гвардия). Подземен бункер, които не могат да бъдат атакувани с ракети, но не и с вирус ...

Иран отмъщение започва от Ком. Благодарение на бункер за растителна Fordow ядрените

 В Иран, броят на загиналите COVID-19 вече е нараснал до шест като един от 10-те хората между 10 нови случаи на зараза, които са довели общият брой на заразените до 28 е в неизвестност. Но процентът на смъртност е толкова високо, че го кара да вярваме, че позитивите вирусът може да бъде много, много повече и техният брой се съобщава само за да се избегне паника в страната в дните на парламентарните избори, които доведоха до победата фундаменталистите "(30 места от общо 290 общо с най-много са гласували бивш генерал на Pasdaran и бивш кмет на Техеран, Мохамед Bagher Qalibaf). Увеличението на случаи и смъртните случаи през последните няколко часа предизвика правителството да близки кина и театри.

Южна Корея се нарежда на трето място в тази драматична класиране, с две починал и 433 заразени граждани, със сигурност санкционирани с изключителното си съприкосновение с Китай, но също така и с други враг на САЩ, Северна Корея: първата страна в света, която определи новите епидемия като биологично оръжие, чрез устата на комунистическия диктатор Ким Чен-ун и въоръжени границите. Десетки са заразени и в други азиатски страни като Япония, Сингапур и Хонконг, но само с едно японско смърт, доказвайки, вирус, който, изглежда, наистина се отрази, че етническа група.

 АЛАРМА В ИТАЛИЯ СЛЕД ОПАСНИ отношения с Китай и Иран

Три смъртни случая, обаче, които вече са настъпили в Италия, където регионите и провинциите със затворени училища, изолирани страни и групи от хора под карантина се увеличават час по час след смъртта на Адриано Тревизан, 78, от Vo "Euganeo (Падуа), баща на бившия кмет Ванеса и Джована Carminati, 75-годишният Lombard от Casalpusterlengo (Лоди). И третият днес в Кремона. В рамките на 48 часа, след като инфектираните са се увеличили десетократно от 15 на петък 21 февруари, за да 75 в събота и в крайна сметка 132 в неделя 23.

Това е страната с най-голяма зараза в Европа, с много заразен, близка до тази на азиатските страни: Cina: 77579; Къриа дел Суд: 556; Giappone: 135; Italia: 132; Сингапур: 85; Хонконг: 70; Thailandia: 35; САЩ: 35; Иран: 28; Тайван: 28.

Сега SARS-CoV-2 е наистина страшно, особено в Северна Италия, където по-широко разпространени и тежки епидемии. Алармата расте час по час, а с него обезпечителни мерки на правителството.

Цялата територия на Северна Италия е бавно навлиза под карантина. Съветът на министрите, в края на срещата река в централата на Гражданска защита, одобрен постановление с много строги мерки, за да се опитат да спрат разпространението на коронавирус след избухването на епидемии в Ломбардия и Венето и първия случай, записана в Пиемонт.

Забрана за отстраняване и влизане в "огнище" области на вируса, които ще бъдат обслужвани от полицията и, ако е необходимо, и от страна на военните, с наказателни санкции за тези, които нарушават предписанията. Стоп, за да училищни екскурзии в Италия и чужбина, спиране на всички публични събития и спортни събития: като се започне от всички, които са насрочени за днес, неделя 23 февруари в Ломбардия и Венето, включително мачовете на футболен шампионат Серия А (Inter-Сампдория, Аталанта -Sassuolo и Верона-Каляри мачове няма да се възпроизвеждат).

Един карантина "активно наблюдение" също е уредил всички онези, които са били в контакт с потвърдени случаи на вируса, закриването на училища, магазини и музеи, спирката на състезания, частни трудови дейности и публични служби (с изключение на основни услуги) и в крайна сметка ограничението за движение на стоки и хора.

Сред страните, в които е налице бързо разпространение на вируса все още не числено количествено има и Ливан, на мястото на произход на паравоенните сили на Хизбула, Ислямски фундаменталисти шиитски съюзници на Иран в Сирия, както в Ирак и Йемен, основните театри сблъсък между коалициите на Съединените щати и техните съюзници от сунитски държави.

Но какво означава Италия трябва да направите с този сблъсък в предната част на този предполагаем биологично оръжие? Трябва да се помни, че през март миналата година Рим сключени предварителни договори с Пекин за търговските споразумения за Пътя на коприната, обвинявани от Вашингтон, но силно желани от бившия заместник за икономическо развитие Микеле Geraci (назначен от страна лига, бивш служител на международни банки тогава бизнесмен в Китай) и Star движение 5 също.

прочети повече Пътя на коприната сделка между Китай и ИТАЛИЯ

Трябва също да се отбележи, че изразител на тази страна, сега най-вече на ДП по второто правителство на премиера Джузепе Конте, мислех, че е добре да се започне международни отношения с Техеран точно в периода на максимално напрежение с Вашингтон. Италианският посланик в Иран, Джузепе Перон, се срещна с иранския министър на информационни и комуникационни технологии, Azari Jahromi, във вторник, 18, февруари, за да се увеличи двустранното сътрудничество между Италия и Иран в областта на изкуствения интелект.

Както беше съобщено от уебсайта национална сигурност на Luiss Римския университет "намерението на Италия да възстанови в двустранните отношения с Иран вече е било потвърдено на 27 януари, когато министърът на външните работи на Италия, Луиджи Ди Майо, той е имал телефонен разговор с колегата си в Иран, Джавад Зариф ». Новината бе съобщено от FarsNews наскоро засенчени за няколко дни от Министерството на финансите на САЩ за една от многото санкции на Вашингтон срещу Техеран. Ясно е, че неопитен Ди Майо не е минимално схванали важността на напрежението между най-мощният съюзник в НАТО и страната, от Близкия изток ...

 Биогенетични оръжието висок риск за човечеството

Като се има предвид огромното заразата, за независима информация тяло, вече е не само законно, но и задължението да докладва за всички източници, които описват SARS-CoV-2 като биологично оръжие. Тези любопитни съвпадения за географското й разпространение в Китай, а съперник на САЩ върху търговската ниво за битката за тарифите, преодолени чрез споразумение за няколко дни преди избухването на епидемията, и Иран, антагонист на военни и енергия фронт , са били докладвани, за да оправдае надеждна валидността на утвърждаване на източник с важни отношенията с Русия и контакти с интелигентността на различни чужди страни, които очевидно ние се грижат да запази анонимност.

«Коронавирус е разпространение биологично оръжие от агент на ЦРУ в Китай с нано-безпилотни самолети. САЩ вече има ваксина »международен субект ни каза. Кризата думи трябва да бъдат предприети с повишено внимание най-малко толкова, колкото и официалните изявления на страните от НАТО вече свикнали от години да се обявява лъжи за предполагаемото благото на Запада.

Няколко думи за огромна пандемия, че все по-често поема контурите на престъпна военна атака от ден на ден и което потвърждава алармата започна преди няколко месеца от Обединеното кралство е подчертано в предишния доклад Госпа новини по подозрение, - сега почти сигурно - че епидемия е бил причинен от биогенетичен оръжие.

Центърът за изследване на екзистенциална риска (Cser) от Университета в Кеймбридж в доклад август подчерта тон той опасности на технологии в областта на война, защото «био-оръжие може да бъде построен, за да насочите към конкретна етническа група въз основа на геномна своя профил »Определяне на тази задача« изключително вредни и потенциално да бъде спрян ".

AMERICAN Експерти: «COVID-19 е био-ОРЪЖИЕ»

По същия предишен репортаж, ние също така съобщава на първия световен експерт, който каза, че вярва коронавирус да бъде биологично оръжие.

Франсис Бойл е професор по международно право в Университета на Илинойс Колеж по закон. Изготвя САЩ националното законодателство за прилагане на Конвенцията за биологичните оръжия, известен като Закона от 1989 г. се бори с тероризма оръжия, която беше единодушно одобрен от двете камари на американския Конгрес и обнародван от президента Джордж У. Буш. В интервю за американската геополитика сайта и империя, той каза, тази война инструмент излезе от контрол на нивото на биологичната безопасност 4 (BSL-4) лаборатория Ухан е.

Да вярваш, теория на био-оръжието има Джеф Браун, Китай експерт, основател и с други журналисти и международни автори на истината Комисията за биологическо оръжие, (www.bioweapontruth.com), независима организация, която е създал най-голям архив от документи, филми и аудио публикации за САЩ и Запада. В действителност, Браун започва да изучава явлението, тъй като американските биологическо оръжие нападения срещу Китай по време на Корейската война (1950-1953) и в Япония скандален "Unit 731" на.

Неговата история е добре представена в статия в британския вестник The Guardian:

«Създадена в средата на 1930 г. в Харбин, североизточен Китай, отдел 731, проведено смъртоносни експерименти с около 3000 затворници, които са били най-вече китайски и корейски. Според исторически сведения, мъжки и женски затворници, наречени "дневници" от мъчителите им, са били подложени на вивисекция без анестезия, след като те са били умишлено заразени с болести като тиф и холера. Някои имаха крайници ампутирани или органи отстранени ».

«Като Япония се насочва към поражение през лятото на 1945 г., лидер на блока, генерал-лейтенант Широ Ишии, забрани изследователи от обсъждане на работата си и подредени разрушаването на Харбин централата на устройството. В края на войната, американските власти тайно предоставени единични служители имунитет срещу съдебно преследване в замяна на достъп до своите изследвания. Няколко бивши Unit 731 служители продължиха да имат успешна кариера в медицината, академичните среди и бизнеса »пише в публикацията.

Коронавирус е Biowar!

 Ето защо Браун, автор на Китай Rising сайт, себе си и днес, в интервю за Кевин Барет, международен експерт терористична и водещ на радиопредаването истината Джихад Радио, обвинява САЩ, че са манипулаторите на епидемията :: «Аз съм в контакт с хора всеки ден в Китай. И те са на бойна нога. Те са мобилизиране на стотици милиони хора. Те са мобилизирани в армията. Те са поставени под карантина, като 50 милиона души и стотици милиони хора са сега за следващите две седмици ще се работи от домовете си. Искам да кажа, че затова смъртността е толкова ниско, и броя на случаите е сравнително ниско, въпреки че точно както вие казвате, Съединените щати имат мотив. Те имат за начина на работа и те разполагат с необходимите средства, за да го направя ".

Интервюто, публикувано в пълен на сайта на ветераните Днес, управляван от ветерани морски офицери от Виетнам и военни експерти разузнаване и бивши агенти на ЦРУ, е бил освободен преди няколко дни преди новините на мъртвите 6 в Иран дойде. Този факт обаче не противоречи на разсъждение на Браун, но просто тя се простира до друга етническа група, ислямската на Техеран.

imageКарта на Пентагона отбраната Заплаха Агенция Намаляване (DTRA) биолабораториите в проекта, оповестени от журналиста Диляна Гайтанджиева

Наличието на специфични проучвания генетичен биоинженерни тествани върху насекоми и прилепи (сред първите заподозрени като животно с инфекцията) разкри една и съща DARPA (Defense Advanced Research Проекти агенция), ръцете агенция за научни изследвания на Пентагона, който официално откри сектор биология в 2014 година.

За да потвърдите, че в най-малко 25 лаборатории, контролирани от Министерството на отбраната на САЩ е имало експерименти в развитието на биохимични оръжия с взаимодействия между вируси и насекоми е на българския журналист Диляна Гайтанджиева в разследването й в дейностите на друг още по-конкретен Пентагона лице: Защита Заплаха агенция Намаляване (DTRA) .

Турските вестници: 21 Ердоган джихадистки милиции, подкрепяни от Cia, Пентагона и въоръжени с ракети ДВЕТЕ

 Както публикувано от Госпа новини, репортерът, на първо място в света, за да открие най-конвенционални оръжия, доставени от ЦРУ за ISIS терористи преди СЕТА досието турската разкри всички джихадистки формации снабдени с ДВЕТЕ ракети от американския контраразузнаване агенция , открили съществуването на изследвания в областта на био-genitics във връзка с китайски и руски геномите ..

 ПРОТЕИН "моделира" ЗА към агресия

Е, подозренията на биогенетичен манипулация на Гайтанджиева, член на биологическо оръжие Истината Комисията Браун, споменати по-горе, сега са частично потвърдени с научни изследвания, разкрита от видео от някои експонати на китайската комунистическа партия (CPP), че двойната сайта на китайско-английски език GNews (в близост до комуникации експерт Стивън Банън, бивш координатор за спечелване на предизборна кампания Тръмп) в превод от езика на оригинала.

«На 21 януари три изследователи от Китайската академия на науките, публикувани съвместен документ в списание" Science China Life Sciences ", написана на английски език. Те разкри истината за нов коронавирус, така че, моля гледате новини тясно »чете.

Имаше три учени, които откриват тази информация - Пей Хао, изследовател от Института Пастьор в Шанхай и Китайската академия на науките, Wu Zhong, изследовател от Националния Център за инженерни изследвания за лекарства, появата, Академия за военни медицински науки и Xuan Li , изследовател от Key лаборатория по синтетична биология, CAS център за върхови постижения в областта на молекулярната растителни науките.

«Учените били шокирани, когато те в сравнение с ТОРС S-протеина с S-протеин Ухан CoV и установи, че това не променя Структурният състав на вируса, въпреки че четири аминокиселини са заменени».

«Това изследване посочва важно откритие, че Ухан CoV S-протеинови носители силното взаимодействие с човешки АСЕ2 молекули, които могат да доведат до заразяване на епителните клетки в горните дихателни пътища. Това откритие също ни каза, че Ухан CoV е силно заразна, като дизайн. Това изследване е положил теоретичен фундамент за Китай, за да се развие контрол, тестване и намеса на Ухан CoV в научен начин. След като прочете доклада за научни изследвания, хората са възмутени от disbelief.The ключов момент на всички тези констатации е, че "четири от най-важните S-протеина са заменени в Ухан коронавирус" ».

«Първо, целта е да се прикрият Ухан CoV като ТОРС да направи по-трудно за медицински изследователи и лекари, които да го отличават от ТОРС. Това ги заблуждава за поемане на ТОРС като превантивните мерки, които могат да доведат до забавяне на лечението и се увеличава разпространението на вируса. На второ място, това е толкова заразна, че той се разпространява бързо по дизайн - по-нататък на Китайската комунистическа партия обвини - Може ли този вид престъпност чрез биотехнологии срещу човечеството бъде извършено от прилепи или бамбукови плъхове? Десет хиляди години еволюция не може да произвежда този тип прецизна промяна на четири важни S-протеини! Фактът, че вирусът Ухан е създаден в лаборатория под влияние на човека е безспорна. Това е нечовешко до крайност ».

«През 2010 г. Китай спечели битката срещу вируса ТОРС. През 2015 г. болницата PLA спечели битки срещу вируса Ебола в Африка. Този път наш враг вдигна китайската Нова година за нова вирусна епидемия. Ние сме изправени пред ново предизвикателство. Всички медицински изследвания и превенция на епидемия персонал в страната ни са влезли война готови състояние. Всички хора в страната са в повишена бойна готовност и са за бой готов. Китайският народ ще спечелят тази война »добавена ККП.

Изследователите в синтетичен документ, наречен "Еволюция на нов коронавирус от продължаващата избухването Ухан и моделиране на неговия повърхностен белтък за риск от човешки предаване", публикувано в научното списание като "писмо до редактора" са по-предпазливи, но подчертават същите опасения ,

imageНаучната статия на науката Китай - кликнете за да прочетете документа на английски език

«Съгласно кристалната структура на SARS-CoV S-протеин RBD домейн комплекс с неговия рецептор АСЕ2 (PDB код: 2AJF), ​​3-D сложната структура на свързване към човешкия АСЕ2 Ухан CoV S протеин се моделира с структурна припокриващата и молекулно твърд докинг - биохимични лекари пише - Така за наша изненада, независимо заместване на четири от пет важно интерфейс аминокиселинни остатъци, беше установено, че Ухан CoV S-протеина да има значителен афинитет на свързване към човешки АСЕ2. Търсите по-внимателно, за подмяна на остатъци на позиции 442, 472, 479 и 487 в Ухан CoV S-протеина не променят структурната потвърждението ».

«В обобщение, нашият анализ показва, че Ухан, попа сподели с ТОРС / ТОРС като корона на общ прародител, който прилича на прилепа коронавирус HKU9-1. Нашата работа точки на важното откритие, че RBD домен на Ухан CoV S-протеинови носители силното взаимодействие с човешки АСЕ2 молекули въпреки разнообразие последователност с SARS-CoV S-протеин. Така Ухан, попа представлява значителен риск за общественото здраве за предаване на човека чрез свързване път Sprotein-АСЕ2 ».

 

"ПЕТ ОЧИ" ВАКСИНА изведнъж ГОТОВИ ...

Американски изследователи се опитват да разрушат хипотезата за лабораторен вирус в дискусията с различни профили на специализираният сайт Virologica.org където дебатът се фокусира върху генома и животински произход (генетичния профил е близо до 99% с тази на вирус отглеждани в Малайзия Pangolin). Един от тези учени, в края на неговото отклонение, в което категорично изключва човешка манипулация с чудатите биохимични аргументи, благодарение Wellcome Trust за приноса ..

Това показва очевидна отношения с един от главните финансисти на експериментите върху семейството коронавирус преди епидемията. Както се съобщава в предишната статия, в действителност, тази фондация е роден след трансформирането на Американската фармацевтична провеждане Wellcome поето от групата на GlaxoSmithKline, прословутия GSK, л eader в производството на ваксини в света, но и многократно изследвана и осъден на безброй престъпни нарушения свързани с темата за корупцията и здравни закони, вече официално обвинен в допринася за търсенето на съвместно ваксина с австралийски университет на Queenslan ( виж предишната статия ).

Accordinto последната новина, за рекордно кратко време, австралийската ваксината би вече са преминали първите тестове и експерименти върху животни, морски свинчета би вече са започнали. Не трябва да се забравя, че интелигентността на Австралия SIS е част от международната група от тайните служби на така наречените "Пет очи" заедно със САЩ, Великобритания, Канада и Нова Зеландия.

Затова патента на нова ваксина от австралийците с помощта на Британския фармацевтичните гиганти GSK, която е партньор на DARPA агенция на Пентагона в множество проекти със сигурност е още една причина за подозрение ...

Wellcome Trust е вместо сред финансистите на Пърбрайт институт депозитаря на патент не. 10130701 в САЩ за изследвания ConoraVirus на птичи пилета. Името на този британски изследователски център се споменава в контекста на радио разговора между американските журналисти Кевин Барет и Джеф Браун.

«Ами, знаете ли, мисля, че хората трябва да разберат, че вирусът Ебола е собственост, патентована от американските военни. Вирусът Жика е патентована от Фондация Рокфелер. Току-що научих, че коронавирус, нашият любим приятел, те последно последните четири седмици, е патентован от Пърбрайт институт, който се финансира от Бил Гейтс ".

«Коронавирус, Bio-Weapon Massacre» (актуализация). Нас експерт обвинява Китай, но забравя Secret Labs Пентагона за "Етнически атаки"

 

Пърбрайт институт е очевидно веднага отрече да е замесен с типа "хора" на вируса , като повтаря, че проучванията са били само на пилета. Но също така е ясно, че ако той наистина беше разширен областта на научните изследвания, че ще бъдете внимателни да не го декларира в тези дни на световната спешни случаи.

 Сериозни щети в Китай, дори и за СВИНЕ ВЛИЯНИЕ

Самият Браун потвърди, че е получил информация за около проекция на 65 милиона смъртни случаи в световен мащаб от разузнаването информатор, който се представи с любопитен псевдоним на Uriah Reep.

«Uriah Heep и аз говорихме за това как те са били очевидно нападнат с грипен вирус на свински, африканска чума грип, който изпревари от района на Грузия, с Ричард Лугар Bioweapons Lab право на Китай. И след това го изпревари всички краища на страната, унищожен 40 процента от свинар на страната, в най-голямата чума индустрия в света. И тогава те също направи същото с птичи грип. Когато проследявате по който тези два вируса, нали знаете, който е разпределен между Китай като горски пожар. Искам да кажа, точно като на високоскоростен влак, няма начин, че това можеше да се случи по естествен път, в рамките на нормалното движение на животни и птици ».

В действителност, поради тежестта на човешкото пандемията от свински епидемията е изчезнала напълно на заден план. Това оказва натиск върху китайското финансовата система в резултат на инфлацията, предизвикана от покачването на цените на свинското месо. GNews медийни подсветва много подозрително обстоятелство: «Китай африкански свински грип са дошли от вносни руски porks като Китай се опитва да спрат да купуват американски продукти, за да навреди на американските фермери».

«На 1ви февруари 2020, най-влиятелната китайска военна сайта www.xilu.com публикува статия, за да се признае, че Ухан коронавирус е дело на човек обвинява САЩ за създаване на такава биологическо оръжие срещу Китай» Gnews съобщи, че след това цитира изцяло някои изречения, взети от китайския портал.

«Възможно е, че нашите врагове искат да унищожат нашата продуктивност. Това е така наречената война неограничен засяга всички аспекти на нашата икономика. ЦРУ може да проникне в Китай чрез пропаганда на война и да провокира "цветни революции" в Хонконг , защо да не може да го инициира биохимична атака в Китай чрез манипулация? ».

Хонконг: US-ПЛАТНО Молотов "пацифисти: кампус и метро парене, човек набор от пожар, депутат намушкаха

 От самото си раждане през юли 2018 г., Госпа новини разработи множество журналистически разследвания на опита за преврат във Венецуела, когато през 2019 г. страната е била поставена на колене от непрекъснати спирания на тока, причинени от електромагнитни саботажи, които са напуснали САЩ, които в допълнение към унищожаване на различни мощност растения, убити няколко души в болниците остават без светлина.

BLACKOUT ВЕНЕЦУЕЛА: саботаж, експлозия, и 30 смъртни случая

 Ние пише за гражданската война в Украйна причинена от оранжевата революция, която завърши с клането в Киев Майдан квадратен причинени от грузински користни снайперисти, за конфликта в Сирия, където Белия каски, финансиран от Лондон и Вашингтон бяха обвинени в тежки престъпления, включително, че на деца, убити с хлор в Дума да организира фалшив химическа атака от страна на Дамаск армията, и на американските безпилотни атаки срещу сепаратистите Houti в Йемен, които са причинили на хиляди цивилни жертви.

Дума: клането джихадист с химически оръжия 35 ЖЕРТВИ СВЪРЗАН

 Ето защо, в този момент, това е по-лесно ми е да повярвам на обвиненията на Пекин комунистите, а не на мълчанието на НАТО, или опроверженията, които идват от Белия дом.

ТОРС-CoV-2 притежава всички характеристики, за да се счита биогенетичен оръжие, създаден специално, за да се насочите някои етнически групи, със сигурност китайците, но вероятно и иранските мюсюлмани в светлината на най-новите смъртни случаи, и то се проявява като добра вирусна буря: точно в периода на китайската Нова година, когато азиатците, пръснати по целия дом световната връщане, за да отпразнуват с роднини и няколко седмици преди изборите консултациите за подновяване на парламента на Техеран (този уикенд), друг момент на големи движения и контакти между населението. Какво се е случило на друго място може да е така наречената "съпътстващите загуби" на всяка военна мисия.

Според нашия източник, близък до външното разузнаване, вирусът се разпространява в Китай (а може би и на други места) от агенти на ЦРУ, оборудвани с "нано-безпилотни самолети", които са лесни за скриване по време на транспорт и трябва да се използват, без да дава внимание на транспортирането на зараза материал в капсули или ин витро за разпространение или взриви с електромагнитни разряди в точното време.

Технологията, разработена от DARPA агенция на Пентагона и постави в служба на армията на САЩ или на Националната служба за Clandestin, убийци операции офиса на ЦРУ, е сред най-сложните в света, както е докладвано в предишния доклад на биохимични оръжия. Сред възможните средства, предоставени на американската армия за разпространение на масови оръжия са две съвсем нови микро-инженерни бижута.

Първият отива отвъд всяко човешко въображение за тези, които не са в сектора и започва от елементарен проект.

 CYBER-Dragonfly И нано-безпилотен самолет

«ЦРУ създаде наноразмерни безпилотен самолет на собствения си гръб през 1970г. В момент, когато правителството се изисква миниатюрен слушане устройство, те изобретил механична пчела. Първоначалното им дизайн е твърде трудно да се контролира, така че те изостави идеята и изобрети Insectothopter, мини водно конче безпилотен самолет »пише на уебсайта Globaldroneuav, на китайска компания, специализирана в доставката на резервни части за безпилотни летателни апарати на и се управлява от пенсиониран Пекин полковник от армията Чин Ren-пинг, като главен изпълнителен директор.

Insectothopter имали проблеми с управлението на полета, когато ветрове са явни, така че е неизползван на терена и сега се съхранява в Музея на ЦРУ.

imageDragonflEye, на генетично модифицирани кибер-насекомо-шпионин, пилотиран със светлина

«Според Popular Mechanics, DragonflEye е генетично модифицирани водни кончета с леки чувствителни" кормилни неврони "имплантирани в гръбначния мозък. Насекоми, оборудвани с потребителски раница, пълна с датчици са в състояние да се контролира, но това е все още в процес на разработване. Проблясъци се използват за изработването на насекомите летят или ход »чете на същия уебсайт.

Сега изглежда, че проектът преодоля първото препятствие след някои от генетично модифицирани водни кончета взе първия си полет. Идеята е разработена от изследователи от Drak Старк лаборатория на Чарлз и Хауърд Хюз HHMI медицински институт, която е специализирана в биомедицинските изследвания и партньори в различни проекти DARPA. През лятото на 2017 г., първите си положителни тестове са имали голямо видимост в медиите и в YouTube също с интервюто с изследователите.

«Тази система разширява границите на енергия прибиране на реколтата, наблюдение на движението, алгоритми, миниатюризация и optogenetics, всички в една система, достатъчно малък, за да се носят насекоми» J. Wheeler, биомедицински инженер в Дрейпър и Медицинския институт Хауърд Хюз и главен изследовател на технологията се казва в съобщение за пресата, според нас TomoNews.

«Кончета киборгът могат да бъдат превърнати в малки системи за наблюдение. Други приложения на тази технология може да включва ръководят опрашване, доставка полезен товар и прецизност медицина и диагностика »е посочен.

За две години и сега нищо не е известно за DragonflEye и евентуалното му използване във военната област с оглед на консолидирана сътрудничеството между Хюз институт и Пентагона. Въпреки това е ясно, че ако кончета могат да бъдат генетично модифицирани и дистанционно управление за опрашване по същия начин, той може лесно да бъде пилотиран за разпространението на вируса ...

 

Ако Това изглежда е най-футуристичен решение за всички свои заключения, очевидно в ущърб на бедните насекомото напълно изкривен с страдание, че никой никога няма да разбере, има много по-малко научна фантастика и по-прагматична алтернатива вече широко се използва от различни НАТО армии. Това е най-нано-БЛА Черно Hornet, произведени от норвежката Prox динамика и вече безмилостен от британските въоръжени сили в Афганистан след 2012 г., както и наблюдение на разузнавателен самолет.

Приети и от американските морски пехотинци, австралийската армия и специалните служби на германската армия Бундесвера и норвежката Forsvaret, той е най-малкият с дистанционно управление летящ устройството съществуващата тъй като измерва само на 10 см дължина, с диаметър на ротора от 12 см.

imageЧерно Hornet 3 нано-безпилотен самолет, който може да лети дори в GPS-отрече райони

След това скандинавска компания бе закупена от американската корпорация FLIR Systems, Inc., лидер в проектирането и производството на инфрачервени камери и един от основните доставчици на Министерството на отбраната на САЩ. През юни 2018 г. се обновява Черно Hornet 3 версия беше представена които към системата за лични разузнаване (PRS) на оригиналния нано-дрона добавена възможност за навигиране в GPS-отказан среда, което позволява на бореца за поддържане на информираността за ситуацията, заплаха за откриване и наблюдение където мисията му отнема.

Като възможност да лети без GPS връзка следователно може да избяга откриване на радар с оглед на микроскопичен размер. Това е в пръстите на ръката на войник, има празен тегло от 18 г, с пълна скорост от 36 km / h, автономия на 25 минути (но в случай на проблеми или недостатъчно батерия се връща към основата автономно ) и набор от 1600 метра. Той е пилотиран през монитор, свързан към камерата монтиран на въздухоплавателното средство. Комплектът за контрол с две устройства тежи по-малко от 1 килограм и може да се побере в раницата на военен и в това на всеки турист, посещаващ Китай ...

С тези препратки, ние сме затова е показано как разпространението на биологично оръжие, чрез нано-безпилотни самолети, предоставени от международни разузнавателни източници е напълно вероятно и възможно. Кой би могъл да го реализира, как, къде и кога мистерии очевидно остават.

главен ЦРУ в Близкия Изток, Soleimani Killer и Бин Ладен Хънтър, мъртъв на Jet в Афганистан. Tasnim & Mirror каза след VT & Госпа новини

 "Черният принц" със сигурност беше наясно с тези мистерии, Майкъл d"Андреа, командир на специалните операции на ЦРУ в Близкия изток, който изчезна на Bombardier / Northrop Grumman E-11A шпионски самолет се разби - или свален - в Афганистан няколко дни. преди вирусът се оказа огромна епидемия в Китай и много страни по целия свят. На 007 американски бос изведнъж изчезна заедно с всичките му тайни ...

Фабио Джузепе Карло Carisio
© 2020 -  Не възпроизвеждане без разрешение - оригинална версия на италиански

Основните източници

MRS НОВИНИ - Warzone

MRS НОВИНИ - OSINT РАЗСЛЕДВАНИЯ

Дева Мария НОВИНИ - ЛОБИ ОРЪЖИЯ "

Ветераните ДНЕС - коронавирус BIOWAR

Международната сигурност - SYNERGY ИТАЛИЯ И ИРАН

Пазител - UNIT 731 императорската армия

GLOBALDRONEUAV - CIA INSECTHOPER

САЩ TOMONEWS - DRAGONFLEYE ПРОЕКТ

BusinessWire - BLACK HORNET 3

 

  • Автор Детайли

image

Автор Детайли

Фабио Джузепе Карло Carisio

Директор, г-жо новини

Фабио е директор и главен редактор на Госпа новини; християнин Информация вестник. Фабио Джузепе Карло Carisio, роден на 24/2/1967 в Borgosesia, започва да работи като репортер, тъй като той е бил само на 19 години в областта на алпийската на Валсесия, Пиемонт, раждането му област в Италия. След като учи литература и история в Католическия университет на Светото сърце в Милано, той става заместник-директор на местен вестник и специализирана в съдебната отчетност. За около 15 години той е кореспондент от Северна Италия за италианските вестници либеро и Джорнале, също писмено важни разкрития за кръвопролитията в Ustica, доклад за масонството и организираната престъпност. С независими разследвания той си сътрудничи с карабинерите и Guardia ди Finanza във важни разследвания, които сключват с ареста на Камората предприемачи или корумпирани политици. През юли 2018 г. той откри контра-информация webmedia Дева Мария новини фокусирани върху геополитиката, тероризма, Близкия изток и военното разузнаване. Той е кореспондент от Италия за френски новинарски сайт на Reseau International. Той работи от много години за списанието Art & Wine като художествен критик и куратор http://www.art-wine.eu/

https://www.gospanews.net/

redazione@gospanews.net




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19701260
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031